Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu na zasadach określonych w polityce prywatności.
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

Poradnik preparaty mikrobiologiczne dla roślin rolniczych

preparaty_mikrobiologiczne_dla_roslin_rolniczych
  • nowość
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 3 dni
Cena: 0,00 zł 0.00
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Opis

SPIS TREŚCI

1. WPROWADZENIE – AUTOR ANNA GAŁĄZKA
2. RODZAJE PRODUKTÓW MIKROBIOLOGICZNYCH STOSOWANYCH W ROLNICTWIE – AUTOR JAROSŁAW CIEPIEL
3. ZNACZENIE PRODUKTÓW MIKROBIOLOGICZNYCH DLA WZROSTU I OCHRONY ROŚLIN UPRAWNYCH - AUTOR ANNA MARZEC – GRZĄDZIEL
4. CHARAKTERYSTYKA I ZNACZENIE MIKROORGANIZMÓW STOSOWANYCH W PRODUKTACH MIKROBIOLOGICZNYCH:
4.1. CHARAKTERYSTYKA BAKTERII Z RODZAJU AZOTOBACTER – AUTOR MONIKA KOZIEŁ
4.2. CHARAKTERYSTYKA BAKTERII Z RODZAJU RHIZOBIUM – AUTOR MONIKA KOZIEŁ
4.3. CHARAKTERYSTYKA BAKTERII Z RODZAJU BACILLUS – AUTOR KAROLINA FURTAK
4.4. CHARAKTERYSTYKA BAKTERII ROZPUSZCZAJĄCYCH FOSFORANY – AUTOR MAŁGORZATA WOŹNIAK
4.5. CHARAKTERYSTYKA BAKTERII KWASU MLEKOWEGO – AUTOR KAROLINA GAWRYJOŁEK
4.6. GRZYBY MYKORYZOWE ORAZ GRZYBY ENTOMOPATOGENICZNE JAKO SKŁADNIK PREPARATÓW MIKROBIOLOGICZNYCH – AUTOR AGATA JANCZAREK
4.7. CHARAKTERYSTYKA GRZYBÓW Z RODZAJU TRICHODERMA I INNYCH GRZYBÓW STOSOWANYCH W PREPARATACH – AUTOR BARBARA ABRAMCZYK

Informacje dodatkowe

Autor 1 ANNA GAŁĄZKA
Autor 2 JAROSŁAW CIEPIEL
Autor 3 ANNA MARZEC – GRZĄDZIEL
Autor 4 MONIKA KOZIEŁ
Autor 5 KAROLINA FURTAK
Autor 6 MAŁGORZATA WOŹNIAK
Autor 7 KAROLINA GAWRYJOŁEK
Autor 8 AGATA JANCZAREK
Autor 9 BARBARA ABRAMCZYK
Rok wydania 2023
Liczba stron 56
Numer ISBN 978-83-7562-406-9

Opinie o produkcie (0)

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl