Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.
Poradnik preparaty mikrobiologiczne dla roślin rolniczych
Opis
SPIS TREŚCI
1. WPROWADZENIE – AUTOR ANNA GAŁĄZKA
2. RODZAJE PRODUKTÓW MIKROBIOLOGICZNYCH STOSOWANYCH W ROLNICTWIE – AUTOR JAROSŁAW CIEPIEL
3. ZNACZENIE PRODUKTÓW MIKROBIOLOGICZNYCH DLA WZROSTU I OCHRONY ROŚLIN UPRAWNYCH - AUTOR ANNA MARZEC – GRZĄDZIEL
4. CHARAKTERYSTYKA I ZNACZENIE MIKROORGANIZMÓW STOSOWANYCH W PRODUKTACH MIKROBIOLOGICZNYCH:
4.1. CHARAKTERYSTYKA BAKTERII Z RODZAJU AZOTOBACTER – AUTOR MONIKA KOZIEŁ
4.2. CHARAKTERYSTYKA BAKTERII Z RODZAJU RHIZOBIUM – AUTOR MONIKA KOZIEŁ
4.3. CHARAKTERYSTYKA BAKTERII Z RODZAJU BACILLUS – AUTOR KAROLINA FURTAK
4.4. CHARAKTERYSTYKA BAKTERII ROZPUSZCZAJĄCYCH FOSFORANY – AUTOR MAŁGORZATA WOŹNIAK
4.5. CHARAKTERYSTYKA BAKTERII KWASU MLEKOWEGO – AUTOR KAROLINA GAWRYJOŁEK
4.6. GRZYBY MYKORYZOWE ORAZ GRZYBY ENTOMOPATOGENICZNE JAKO SKŁADNIK PREPARATÓW MIKROBIOLOGICZNYCH – AUTOR AGATA JANCZAREK
4.7. CHARAKTERYSTYKA GRZYBÓW Z RODZAJU TRICHODERMA I INNYCH GRZYBÓW STOSOWANYCH W PREPARATACH – AUTOR BARBARA ABRAMCZYK
Informacje dodatkowe
Autor 1 | ANNA GAŁĄZKA |
Autor 2 | JAROSŁAW CIEPIEL |
Autor 3 | ANNA MARZEC – GRZĄDZIEL |
Autor 4 | MONIKA KOZIEŁ |
Autor 5 | KAROLINA FURTAK |
Autor 6 | MAŁGORZATA WOŹNIAK |
Autor 7 | KAROLINA GAWRYJOŁEK |
Autor 8 | AGATA JANCZAREK |
Autor 9 | BARBARA ABRAMCZYK |
Rok wydania | 2023 |
Liczba stron | 56 |
Numer ISBN | 978-83-7562-406-9 |